Complete concepten in foodservice, van product-idee passend in het concept naar een assortiment met kostprijsberekeningen. Alles afgestemd op de behoefte van uw bedrijf en uw gasten.
advies
Voor een helder advies op gebied van uw foodconcept, marge, inkoopanalyse en rendementsverbetering. Naar wens neem ik het totale concept onder de loep of maak een advies voor de gewenste onderdelen daarvan.
Training
Uw medewerkers zijn de belangrijkste pijler van het concept, met de juiste skills zorgen zij voor maximaal resultaat van uw concept. Trainingen in foodbereiding en active selling maken de mensen tot echte (verkoop) gastheren/vrouwen waar de gast voor terugkomt.
Concept
ontwikkeling
Complete concepten in foodservice, van product-idee passend in het concept naar een assortiment met kostprijsberekeningen. Alles afgestemd op de behoefte van uw bedrijf en uw gasten.
advies
Voor een helder advies op gebied van uw foodconcept, marge, inkoopanalyse en rendementsverbetering. Naar wens neem ik het totale concept onder de loep of maak een advies voor de gewenste onderdelen daarvan.
Training
Uw medewerkers zijn de belangrijkste pijler van het concept, met de juiste skills zorgen zij voor maximaal resultaat van uw concept. Trainingen in foodbereiding en active selling maken de mensen tot echte (verkoop) gastheren/vrouwen waar de gast voor terugkomt.